RoseArt
 
_DSC1716b.jpg

Rosemarijn Daaleman / Atelier RoseArt

KUNST VOOR WIE DURFT! Helaas mogen er vanwege de Corona maatregelen momenteel geen privelessen, cursussen worden gegeven en is de Galerie gesloten. Mocht u vragen hebben bel of mail gerust. Op afspraak zijn beelden, schilderijen wel te koop. Altijd 2 weken, na betaling, opzicht.  

Deze site laat u het werk van Rosemarijn Daaleman zien. En geeft een overzicht van de mogelijkheden binnen haar Atelier RoseArt voor cursus-, workshops- en teambuilding activiteiten.

Atelier RoseArt ligt net buiten Zutphen heerlijk in de weilanden. Hier komen creativiteit en gezelligheid samen. "Van huis even thuis zijn". Creatief bezig zijn met verfspatten op de vloer en waar kwasten, ezels, potten verf, allerlei materialen uw metgezel zijn. Heerlijk genieten en veel leren.

In de Galerie in Zutphen kunt u op aanvraag het werk van Rosemarijn bezichtingen. Ook is het mogelijk hier priveles acrylschilderen te volgen. 

Rosemarijn haar opleiding tot mensgericht coach geeft extra verdieping waardoor zij u kan laten beleven dat creativiteit met durf en uitleg voor iedereen toegankelijk is. Er komen cursisten met en zonder ervaring. Zo ook van alle leeftijden. Ieder werkt op zijn of haar niveau en persoonlijke interesse.

 Contact