RoseArt
 
20140322_190616.jpg

Teambuilding

Creatieve teambuilding een echte aanrader voor bedrijven, families of vriendengroepen. Elkaar op een totaal andere manier leren kennen bij creatieve bezigheden, met altijd hapjes en drankjes. Aangezien er heel veel mogelijk is en e.e.a. afhankelijk is van uw budget is het aan te raden contact op te nemen per mail.

Mogelijkheden zijn o.a.: blind vrienden/collega schilderen (hilarisch), maskers of koeitjes pimpen (om goed bij te kletsen), naaktmodel schilderen (spannend), vrij schilderen (verrijk je geest), smash and paint (lekker uit je bol, alleen buiten mogelijk onder kapschuur in het voorjaar en zomermaanden), zo ook speksteen bewerken etc etc. Wie denkt niet creatief te zijn blijkt uit ervaring vaak het gelukkigst en trots naar huis te gaan! 

U zult altijd in de creatieve watten worden gelegd, en heerlijke uren met elkaar hebben. Er wordt gewerkt met kwaliteits materialen samen met een goede uitleg en tips worden de resultaten altijd geweldig!

In het atelier kunnen binnen ongeveer 10 personen en buiten ongeveer 20 personen werken. Voor grotere groepen werken wij op gehuurde locatie's.