RoseArt
 
654 (23).jpg

Workshops en Cursus (foto's zie onderin)

Cursus Acryl Schilderen:  Er wordt les gegeven vanuit het principe: doen, alles is goed, durven, genieten en veel leren. Er worden u veel technieken geleerd om thuis mee verder te kunnen. Een ieder werkt op zijn niveau. Er wordt altijd gewerkt met de beste materialen. Prijzen zijn inclusief materialen, hapjes en drankjes, (prijs doek niet inbegrepen) Iedereen is creatief, ieder op zijn eigen manier. Met wat hulp zijn de eindresultaten gegarandeerd prachtig! Woensdagavonden van 19.30 uur tot 22.00 uur in atelier te Empe. (5km buiten Zutphen) Vul het contactformulier s.v.p. in voor nadere info, prijzen en data.

Prive lessen Acryl Schilderen:  Prive lessen voor constante begeleiding, aandacht, uitleg van alle technieken, hulp waar gewenst. Dit is mogelijk in Zutphen, lessen van 2 uur a 60,- euro per uur. Inclusief alle materialen (exclusief doek). Vul het contactformulier s.v.p. in voor nadere info, prijzen en data.

Acryl Schilderen Workshop voor groepen:  Heerlijk 4 uur schilderen, helemaal verzorgd!. Iedereen werkt individueel. Aan de hand van een gekozen voorbeeld (leidraad) wordt er begonnen. Aan het einde van de dag heb je veel ervaringen/handigheden opgedaan.  Er wordt gewerkt met alle materialen, acrylverf, gesso, gel, nat in nat techniek, verwerken van materialen op het doek, fijn werken, palletmes gebruik etc. Neem zelf een doek mee of koop deze in het atelier.(50-60 cm 15.- euro Talens). Gegarandeerd met een mooi kunstwerk naar huis!

Atelier in Empe 50,-pp excl. doek. Duur 4 uur. Minimaal 5 personen. Vul het contactformulier s.v.p. in voor mogelijkheden en nadere info.

Workshop Smash and Paint voor groepen:  Uit je comfort zone. Voel je Herman Brood en schilder met kwasten, tubes, sjablonen, stiften, spuitbussen, gooien en smijten. Vraag gerust naar het demo filmpje om indruk te krijgen.Heerlijke kunstzinnige moderne werken komen tot stand. We werken buiten onder een overkapping op grote ezels en tafels. Iedereen werkt individueel. Minder geschikt voor de winter. Aan het einde van de dag heb je veel ervaringen/handigheden opgedaan. Het worden moderne resultaten waar je zeker trots op zult zijn.  Neem zelf een doek mee of een groot vel papier (dit is echter moeilijker later op te hangen) of koop een doek in het atelier. (groot 20,- euro)

Atelier in Empe. Duur ongeveer 3.5 uur, minimaal 5 personen. Prijs 45,- pp exclusief doek. Vul het contactformulier s.v.p. in voor mogelijkheden en nadere info. 

Workshop Portret Boetseren voor groepen:  Leren kijken is heel belangrijk, dit leer je bij deze workshop. De klei is een zelfhardende klei van zeer hoogstaand materiaal. Eenmaal droog bijna net zo sterk als uit een oven. Men maakt een fantasie hoofd dan wel aan de hand van foto's jezelf of iemand die je wil boetseren. Er wordt tijdens de workshop besproken wie het beeld nog wil beschilderen in een vervolg workshop. 

Atelier in Empe. Duur 4 uur. Kosten 50.- pp (inclusief 1 pak klei) pak klei 13.- euro. Eventueel vervolg workshop beeld schilderen na droging / duur 2 uur kosten 20.- pp.  Minimaal 5 personen.Vul het contactformulier s.v.p. in voor mogelijkheden en nadere info.

Workshop Speksteen voor groepen:  Zachte speksteen bewerken tot een prachtig beeld. Heerlijk om te doen en elke keer weer een belevenis wat voor een moois er uit een ruwe steen komt. Alle materialen zijn aanwezig en u weet na deze workshop exact,  wat speksteen bewerken inhoudt. De kleuren en formaat van de stenen varieren. Atelier in Empe 10.30 tot 16.30 uur 65,- pp inclusief lunch en steen. Minimaal 5 personen. Vul het contactformulier s.v.p. in voor mogelijkheden en nadere info.

Kinderpartijtjes:  Wat is het heerlijk voor de kinderen om zich een echte kunstenaar te voelen. Grote ezels, echte doeken, palletjes, kwasten, veel verf, ze vinden het prachtig. Ieder kind werkt voorzich en ze gaan met prachtige kunstwerken naar huis. Trots en voldaan. Samen een gezellige middag beleven. Minimaal 5 kinderen . Atelier in Empe. Duur 2,5 uur 20,- euro per kind. Inclusief alle materialen, doek en hapjes. Vul het contactformulier s.v.p. in voor mogelijkheden en nadere info.