RoseArt
 
654 (23).jpg

Workshops en Cursus (foto's zie onderin)

Cursus Acryl Schilderen:  Er wordt les gegeven vanuit het principe: doen, alles is goed, durven, genieten en veel leren. Er worden u veel technieken geleerd om thuis mee verder te kunnen. Een ieder werkt op zijn niveau. Er wordt altijd gewerkt met de beste materialen. Prijzen zijn inclusief materialen, hapjes en drankjes, (prijs doek niet inbegrepen) Iedereen is creatief, ieder op zijn eigen manier. Met wat hulp zijn de eindresultaten gegarandeerd prachtig! Woensdagavonden van 19.30 uur tot 22.00 uur in het atelier te Empe. (5 km buiten Zutphen) Vul het contactformulier s.v.p. in of bel met Rosemarijn (06-19410983) voor nadere info, tarieven  en data.

Privé of Duo lessen Acryl Schilderen:  Privé lessen voor optimale begeleiding, aandacht, uitleg van alle technieken, hulp waar gewenst. Uitleg krijgt u mede voorgedaan op het doek zodat het beeldend wordt en dus duidelijk. Uiteraard schildert u hier weer overheen om uw handschrift te behouden. U zult grote sprongen maken, genieten van de mogelijkheden en versteld staan van uw kunnen. Lessen worden gegeven in Zutphen overdag of 's avonds. Voorkeur gaat uit naar 2 uur per keer. Kosten voor 1 uur 40,- euro. Inclusief alle materialen (exclusief doek). Kom je met zijn 2tjes dat kan ook., de kosten zijn dan 25 euro pp per uur. Vul het contactformulier s.v.p. in of bel met Rosemarijn (06-19410983) voor nadere info, tarieven en data.

Acryl Schilderen Workshop voor groepen:  Heerlijk 4 uur schilderen, helemaal verzorgd!. Iedereen werkt individueel. Aan de hand van een gekozen voorbeeld (leidraad) wordt er begonnen. Aan het einde van de dag heb je veel ervaringen/handigheden opgedaan.  Er wordt gewerkt met alle materialen, acrylverf, gesso, gel, nat in nat techniek, verwerken van materialen op het doek, fijn werken, palletmes gebruik etc. Doek niet inbegrepen deze mag je zelf meenemen. (50-60cm) 

Atelier in Empe 55,-pp excl. doek. Zomers kunnen we ook heerlijk buiten zitten, hapjes drankjes altijd inbegrepen. Duur 4 uur. Minimaal 5 personen. Gegarandeerd met een mooi kunstwerk naar huis! Vul het contactformulier s.v.p. in voor mogelijkheden en nadere info.

Workshop Smash and Paint voor groepen:  Uit je comfort zone. Voel je Herman Brood en schilder met kwasten, tubes, sjablonen, stiften, spuitbussen, gooien en smijten. Vraag gerust naar het demo filmpje om indruk te krijgen. Heerlijke kunstzinnige moderne werken komen tot stand. We werken buiten onder een overkapping op grote ezels en tafels. Iedereen werkt individueel. Niet geschikt voor de winter. Aan het einde van de dag heb je veel ervaringen/handigheden opgedaan. Het worden moderne resultaten waar je zeker trots op zult zijn.  Neem zelf een doek mee of een groot vel papier (dit is echter moeilijker later op te hangen) of koop een doek in het atelier. (groot 20,- euro)

Atelier in Empe. Duur ongeveer 3.5 uur, minimaal 5 personen. Prijs 50,- pp exclusief doek. Vul het contactformulier s.v.p. in voor mogelijkheden en nadere info. 

Kinderpartijtjes:  Wat is het heerlijk voor de kinderen om zich een echte kunstenaar te voelen. Grote ezels, echte doeken, palletjes, kwasten, veel verf, ze vinden het prachtig. Ieder kind werkt voorzich en ze gaan met prachtige kunstwerken naar huis. Trots en voldaan. Samen een gezellige middag beleven. Minimaal 5 kinderen. Atelier in Empe. Duur ongeveer 2 a 2,5 uur 20,- euro per kind. Inclusief alle materialen, doek en hapjes. En aan het einde een Kunstenaarsdiploma!! Vul het contactformulier s.v.p. in voor mogelijkheden en nadere info.