RoseArt
 
sep2015 mobiel 117.jpg

Beeldend kunstenares Rosemarijn Daaleman

Rosemarijn haar passie qua creativiteit is zeer divers. Zo werkt zij graag driedemensionaal (beelden, schedels, diverse objecten) maar schilderen van "surrealistisch realistisch" en "smash and spray art" is hier ook onderdeel van. Daarnaast verdiept zij zich tegenwoordig in het schrijven van kinderboeken. Qua onderwerp hebben Mensen en Dieren haar bijzondere voorkeur.

Het werken in opdracht is een belangrijk onderdeel. Portretten, muurschilderingen, logo's verwerkt als beeld, teamworkshops etc. Om de teambuilding extra kracht bij te zetten heeft Rosemarijn de opleiding tot mensgericht coach gevolgd. Persoonlijke aandacht en de juiste kennis delen zijn essentieel. 

Creativiteit zit in haar bloed, haar moeder en vader schilderden ook en hebben evenals haar broer (zadels op maat voor ruiter en paard) een creatief beroep. Zo goed als autodidact (een half jaar kunstacademie en in Groningen vijf jaar lang de "open universiteit voor creatieve ontplooiing") is Rosemarijn 17 jaar geleden haar atelier in Zutphen gestart. In eerste instantie voor zichzelf maar door verzoeken ondertussen uitgegroeid naar Atelier RoseArt "Kunst voor wie Durft"! Ondertussen is haar werkplek in Empe en de Galerie in Zutphen.

Rosemarijn deelt haar enthousiasme, passie, opgedane ervaringen en creativiteit graag met u. Foto's van haar werken en die van cursisten staan op deze site.