RoseArt
 
654 (23).jpg

Info Workshops en Cursussen

 juniEr worden diverse workshops en cursussen aangeboden.

Rosemarijn geeft les vanuit het principe: doen, alles is goed, durven, genieten en met een mooi eindresultaat naar huis. Er worden u veel technieken geleerd om thuis mee verder te kunnen. Een ieder werkt op zijn niveau. Er wordt altijd gewerkt met de beste materialen. Prijzen zijn inclusief materialen, hapjes en drankjes, (prijs doek en klei niet inbegrepen, aangezien dit per cursist verschilt van formaat en hoeveelheid) En weet dat iedereen creatief is, ieder op zijn eigen manier. Met wat hulp zijn de eindresultaten gegarandeerd prachtig!

Zie voor de data en prijzen: Agenda en Prijzen

Workshop Acryl Schilderen: 29 juni

Vanaf 13.00 uur lekker schilderen, helemaal verzorgd!. Iedereen werkt individueel. Aan de hand van een voorbeeld wordt er begonnen. Aan het einde van de dag heb je veel ervaringen/handigheden opgedaan.  Er wordt gewerkt met alle materialen, acrylverf, gesso, gel, nat in nat techniek, verwerken van materialen op het doek, fijn werken, palletmes gebruik etc. Neem zelf een doek mee of koop deze in het atelier.(50-60 cm 15.- euro Talens)

Atelier in Empe 13.00 - 17-00 uur 45,-pp excl. doek

 

Workshop Smash and Paint:  28 september

Uit je comfort zone. Voel je Herman Brood en schilder met kwasten, tubes, sjablonen, stiften, spuitbussen, gooien en smijten. Heerlijke kunstzinnige moderne werken komen tot stand. We werken buiten onder een afdak op grote ezels en tafel. Iedereen werkt individueel. Aan de hand van eventueel een voorbeeld wordt er begonnen. Aan het einde van de dag heb je veel ervaringen/handigheden opgedaan. Neem zelf een doek mee of koop deze in het atelier.

Atelier in Empe 13.00 - 16.30 uur 40,- pp exclusief doek

 .

Workshop Portret Boetseren:  oktober 5 / november 16

Leren kijken is heel belangrijk, dit leer je bij deze workshop. De klei is een zelfhardende klei van zeer hoogstaand materiaal. Eenmaal droog bijna net zo sterk als uit een oven. Men maakt een fantasie hoofd dan wel aan de hand van foto's jezelf of iemand die je wil boetseren. Er wordt tijdens de workshop besproken wie het beeld nog wil beschilderen in een vervolg workshop. 

Atelier in Empe 10.30 - 16.30 uur 60,-pp incl. lunch excl. klei. Vervolg workshop verven in overleg op donderdagavond 20.- euro pp 

 

Workshop Speksteen: 15 juni / september 14

Zachte speksteen bewerken tot een prachtig beeld. Heerlijk om te doen en elke keer weer een belevenis wat voor een moois er uit een bonk steen komt. Alle materialen zijn aanwezig en u weet na deze workshop exact,  wat speksteen bewerken inhoudt. De kleuren van de stenen varierenAtelier in Empe 10.30 tot 16.30 uur 65,- pp inclusief lunch en steen. 

Workshop Liquid Art:   7 september

Uit je comfortzone, alle technieken die we niet geheel zelf in de hand hebben maken dit schilderen tot een verrassing!. Heerlijk om te zien met verbazende effecten. Modern schilderen met technieken die u ook als achtergrond op meer realistische schilderijen kunt gebruiken. Een aanrader op de basisschilder technieken. Durf uw fantasie te laten gaan!

Atelier in Empe 10.30 - 16.30 uur 60,-pp incl. lunch excl. doek

 

 

 

De cursus wordt gegeven op donderdagavond .  Groepen en kinderpartijen op aanvraag. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. klik hier voor het contactformulier.